RSS

De ce Domnule Gorgos

Februarie 18, 2010 | ganduri

Faptul că s-a permis trecerea în finală a acestei mediocrități, numită Pavel Turcu, este o mare rușine pentru țara noastră.

Asta am citit astazi in “tabloidul” Apropomagazin.md. I-as recomanda lui Gorgos sa revizuiasca politica pe care o duce in interiorul frupului vocal-instrumental pe care il conduce. Sa presupunem ipotetic ca Pavel Turcu este o mediocritate, in cazul asta din cele doua mediocritati il aleg pe Pavel Turcu. este mai proaspat. Oare ceea ce face Milenium este muzica? Este o caricatura la muzica. E straniu cum poate un om sa fie sigur ca ceea ce face el este muzica. De fapt prin declaratiile sale, Gorgos declara ca ii este frica ca formatia pe care o conduce nu va pleca la Oslo, iar asta inseamna ca el automat recunoaste ca ceea ce face el nu place lumii. Un profesionist daca se considera atat de bun nici nu ar atrage atentia la “mediocritati”, ci va munci si va arata poporului ca merita sa plece la Oslo

Până la urmă el va fi cel care va ponegri imaginea țării.

Si o intrebare: De ce considerati din start Domnule Gorgos ca Turcu va merge la Oslo si de ce considerati ca va ponegri imaginea tarii? Nu excludeti ca si formatia pe care o conduceti ar putea ponegri imaginea tarii? De ce Domnule Gorgos?

  1. 2 Responses to “De ce Domnule Gorgos”

  2. mda, nesanatoasa atitudine.
    http://posmotrel.eu/2010/03/sindromul/

    By posmotrel on Mar 1, 2010

  3. *fsmysle — atitudinea lui gorgoz :)

    By posmotrel on Mar 2, 2010

Post a Comment