RSS

Mintile intunecate au nevoie de lumina

Aprilie 24, 2011 | ganduri

In ultimul timp, ma tot intreb prin ce se deosebeste actuala guvernare de guvernarea precedenta. Ultimele doua zile m-au facut sa cred ca nimic. Mai mult ca ata de unii dintre ei mi s-a facut sila. Iii dispretuiesc si pe unii si pe altii. Si ma tot bate gandul sa nu mai merg la alegeri atat timp cat nu exista un partid bazat pe tineri, care sa nu se gandeasca la imbogatiri. Mda, stiu e ceva SF. De aceea voi merge totusi sa imi indeplinesc datoria civica. despre asta insa cu alta ocazie.

Nu pot intelege si mi-a fost scarba de unul dintre liderii nostri care isi face imagine si capital politic pe seama durerii cetateanului de rand. Mai tare mi-e scarba cand astfel de lucruri se fac pe seama copiilor, copiilor batuti de soarta. O mai tineti minte pe Marina - prietena prim-ministrului. pai iata as vrea sa il intreb pe domnul prim-ministru, cum se simte dupa ce o “foloseste” pe biata copila pentru a -si mai atrage niscaiva voturi. Aici il apreciez mai mult pe un alt lider politic, care face acelasi lucru ca de, e din acelasi aluat, dar care macar nu apare in fata TV-ului si nu poarta toata presa din urma sa ci doar pe cea care ii slujeste cu “drag”.

M-a si amuzat ceva saptamana asta. E vorba de actualul inca primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca. Am urmarit din interes, aducerea focului haric de la Ierusalim. Nu o sa ma refer la politizarea evenimentului de Filat, ci la cat de amuzant si mai ales nostim a fost aratat domnul Primar. Privind-ul aveai impresia ca s-a ratacit un biet elev din clasa a 4-a,  printre lungorile dintr-a 12-a. Cred totusi ca politicienii nostri au nevoie de consultati de imagine mai buni.

Chestia cu focul haric chiar m-a lasat fara cuvinte. Am tot stat si m-a intrebat care e diferenta dintre un biet taran si un politician in fata lui Dumnezeu.

Hristos a Inviat!!!

Post a Comment